SkinBetter Science er å finne i vår klinikk

Ny medisinsk, prisbelønnet og innovativ hudpleieserie.

Din kosmetiske klinikk har gleden av å introdusere skinbetter science™, en ny klinisk hudpleieserie som vil være tilgjengelig hos utvalgte klinikker og hudlegekontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Skinbetter science™ er en innovativ aktør innen profesjonell hudpleie, og fokuserer på kliniske resultater og pasientenes opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.

 

Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle skinbetter science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid. To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

 

REFRESHING DAILY EYE GEL FOR MORE RESILIENT-LOOKING SKIN

Instant Effect Gel EYE er en øyegelé til daglig bruk som reduserer linjer, rynker og poser under øynene. Huden blir fastere og strammere. Bruk kulen til å påføre geléen rundt øyepartiet i sirkulære bevegelser.

 

Refresh-serien er en ny serie i Skinbetter science som er utviklet til bruk i kombinasjon med de andre vitenskapelig avanserte produktene for å optimalisere resultatene.

Serien inneholder:

  • Oxygen Infusion Wash FACE
  • Daily Enzyme Cleanser FACE
  • Detoxifying Scrub Mask FACE
  • Hydration Boosting Cream FACE