Om oss

Din Kosmetiske Klinikk er en skjønnhetsklinikk som utfører kosmetiske behandlinger som fillers, botox, injeksjoner, og permanent fettfjerning. Våre ansatte er spesialister innen rynkebehandling, generell hudforbedring, medisinsk peeling og Botox.

Vi setter fokus på behandlinger som virkelig gjør en forskjell! Du skal føle at du får den optimale behandling når du er kunde hos oss. Det handler verken om store omlegginger i din daglige rutine eller å gjøre deg til en annen enn du er. Derimot handler det om å være tilfreds med seg selv og glad for sitt utseende.

Hos oss møter du erfarne behandlere med lang erfaring innen estetiske behandlinger og hudproblemer. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på hvilke behandlinger som er best på markedet, slik at du skal være i de beste hender.

Du finner Din Kosmetiske Klinikk i 4. etasje på Kløverhuset, og det er trappefri adkomst – ta heisen fra 1. etasje.

Våre ansatte

null

Vibeke

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Vibeke utfører et stort utvalg av medisinske behandlinger. Alt fra leppefiller til Botox, Skinbooster, Celluform (permanent fettfjerning), Happy Lift Trådløft, Mesoterapi og Skleroterapi.

Vibeke startet sin karriere som sykepleier i 2003. Hun har tidligere jobbet innen medisin og kirurgi på Haukeland sykehus, samt videreutdanning innen geriatri; administasjon og ledelse. Vibeke er også utdannet som kosmetisk-dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet. Hun har lang erfaring med injeksjoner, hudpleie og voksing. Vibeke er Teosyal-sertifisert og hun har i tillegg kurs i blant annet Me-Line (pigmentbehandling), Green Peel, LED-lys, kjemiske peelinger og Dermapen.

Vibeke er en sprudlende, glad og søt dame med stor interesse for hud og kosmetiske behandlinger.

null

Bodil

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Bodil er innhaver og daglig leder av Din kosmetiske klinikk som ble grunnlagt i år 2017. Bodil startet sin karriere som sykepleier i 1996 og har videre utdannet seg som kosmetiske/dermatologisk sykepleier på Senzie Akademiet. Bodil har over 20-års erfaring som sykepleier og har tidligere jobbet på barne avd., ortopedisk avd. og hjemmesykepleien. Bodil har spesialisert seg i kosmetiske og medisinske behandlinger, og har blandt annet masterclass i Dermapen, Trådløft og Mesoterapi.
Hennes fagområder er Signaturbehandling, Green Peel, HydraFacial, TCA-peel, Mesoterapi, Ansiktsløft uten kirurgi/Trådløft og Fillers/Botox. Bodil kan skreddersydd medisinsk hudbehandling, tilpassa hudtype/hudtilstand. Bodil er som person svært innovativ – noe som reflekteres i hennes arbeid. Din kosmetiske klinikk utvikler seg stadig med den nyeste teknologien og metoder innen farget. Bodil har øyet for detaljer og forstår hvilket behov kvinner på det norske markedet har.

null

Linda

Hud- og kroppsterapeut, Negle- og Vippetekniker, Massasje

Linda er utdannet Hudterapeut og en skikkelig veteran i faget, hun har jobbet som hudpleier i 14 år.
Hun har stålkontroll på alt fra produkter til behandlinger tilpasset din hudtype, og er spekket med kunnskap rundt faget.
Kundene omtaler hun som en av de råeste hudterapeutene i Bergen området.

Hun er ekspert på HydraFacial, Green Peel, Voksing og en svært dyktig og kunnskapsrik terapeut som brenner for gode resultater og fornøyde kunder.

Hun har og drevet med negler og vipper i 12 år, og har mange faste kunder.

null

Marielle

Hud- og Kroppsterapeut, Fotterapeut

Marielle er Autorisert Fotteraput og Hudpleier, men spesialiserer seg på Føttenes helse.

Klinikken har et mangfold av behandlinger, som f.eks. behandlinger for inngrodde negler, liktorner, fjerning av hard hud og andre for å forebygge og lindre sår. Føttene trenger å bli tatt vare på og det er spesielt viktig å passe på dem for personer med lidelser på huden, musklene, skjelettet eller neglene.

Marielle driver og med Voksing, Massasje, HydraFacial, Green peel, Bryn og Vippeløft.

null

Caroline

Hud- og kroppsterapeut

Caroline er vår sprudlende, flinke hud- og kroppsterapeut, men også ansvarlig for DKK sitt sosiale nettverk i media. Caroline utfører alt fra voks, bryn, lashlift til hudpleie.

Hvis du ønsker perfekte bryn er Caroline den perfekte å booke hos da hun elsker pirkearbeid for å få den perfekte finishen. Trenger du veiledning til å tegne opp dine egne bryn med makeup har Caroline masse gode tips om hvordan du selv kan style dette med produkter.

Caroline har også spesialisert seg i medisinske hudbehandlinger som Me-Line (hudpleie mot pigmenteringer), Green Peel (classic), Dermapen, LED-lys og kjemiske peelinger.

Ønsker du en konsultasjon hos Caroline kan hun hjelpe deg å finne en behandling eller produkter i vårt sortiment som passer for deg og din hud.

Foruten dette er Caroline superdyktig på hårfjerning med voks, og Brazillian er hennes spesialitet når det gjelder voksbehandlinger.

Jeg er genuint interessert i mennesker, engasjert og brenner for det jeg gjør. Det er utrolig givende å jobbe med problemer som klienter ikke har følt blitt tatt på alvor tidligere. Fornøyde klienter og gode resultater er alltid en stor motivasjon! Hos Din Kosmetiske Klinikk er vi så heldige å få jobbe med den fremste og nyeste teknologien på markedet.

null

Nadia

Fotterapeut, Vippe- og negletekniker

Nadia er Autorisert Fotterapeut og har spesialisert seg innenfor vippeextensions og Fotterapi.
Hun kom på 5. plass i NM for Volumvipper og har lang erfaring fra faget.

Nadia legger noen av de vakreste vippene, med høy kvalitet.

Hun driver og med Negledesigne, Voksing, Massaje, Vippeløft og bryn.

null

Zaneta

Hud- og Kroppsterapeut, Negledesigne

Zaneta er vår super dyktikge negledesigner.

Zaneta er en av våre to neglteknikere og utfører behandlinger med gel, akryl og Shellac, samt spa-pedikyr og fotpleiebehandlinger.

Hun er og utdannet Hudpleier og er utrolig dyktig på Green peel.

For Zaneta er kvalitet en topp prioritet og selvfølgelig det å gjøre deg som kunde fornøyd! Hun er en veldig ærlig og åpen person – noe hennes kunder setter stor pris på.

Zaneta er og utdannet hudterapeut og tilbyr behandlinger innen voks, bryn, lashlift og ansiktsbehandlinger.

null

Mari

Mari er utdannet Hudpleier her hos oss, og litt fersk i faget.

Hun har fått flere faste kunder, som beskriver hun som varm og omsorgsfull, og ikke minst forståelig.
Hun er spesialisert innen Vippeløft og hudforbedring.
Mari driver og med voksing, bryn, og Green peel.

null

Sabina

Negledesigner

Sabina er vår super dyktige negledesigner. Sabina er ein tryllekunstner innen negledesigne.

Sabina er en av våre to neglteknikere og utfører behandlinger med gel, akryl og Shellac, samt spa-manikyr og pedikyr.

 

 

Vi fører følgende merker