Om oss

Din Kosmetiske Klinikk er en skjønnhetsklinikk som utfører kosmetiske behandlinger som fillers, botox, injeksjoner, og permanent fettfjerning. Våre ansatte er spesialister innen rynkebehandling, generell hudforbedring, medisinsk peeling og Botox.

Vi setter fokus på behandlinger som virkelig gjør en forskjell! Du skal føle at du får den optimale behandling når du er kunde hos oss. Det handler verken om store omlegginger i din daglige rutine eller å gjøre deg til en annen enn du er. Derimot handler det om å være tilfreds med seg selv og glad for sitt utseende.

Hos oss møter du erfarne behandlere med lang erfaring innen estetiske behandlinger og hudproblemer. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på hvilke behandlinger som er best på markedet, slik at du skal være i de beste hender.

Du finner Din Kosmetiske Klinikk i 4. etasje på Kløverhuset, og det er trappefri adkomst – ta heisen fra 1. etasje.

Våre ansatte

null

Vibeke

Kosmetisk-dermatologisk sykepleier

Vibeke er vår klinikks ansvarlige sykepleier på huset og utfører et stort utvalg av medisinske behandlinger. Alt fra leppefiller til Botox, Skinbooster, Celluform (permanent fettfjerning), PRP (vampyr-behandling), Happy Lift Trådløft, Mesoterapi og Skleroterapi.

Vibeke har bachelor i sykepleie og har jobbet som sykepleier i 16 år. Hun har tidligere jobbet innen medisin og kirurgi på Haukeland sykehus, samt videreutdanning innen geriatri; administasjon og ledelse. Vibeke er også utdannet som kosmetisk-dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet. Hun har lang erfaring med injeksjoner, hudpleie og voksing. Vibeke er Teosyal-sertifisert og hun har i tillegg kurs i blant annet Me-Line (pigmentbehandling), Green Peel, LED-lys, kjemiske peelinger og Dermapen.

Vibeke er en sprudlende, glad og søt dame med stor interesse for hud og kosmetiske behandlinger.

null

Bodil

Kosmetisk sykepleier

Bodil er innhaver og daglig leder av Din kosmetiske klinikk som ble grunnlagt i år 2017. Bodil startet sin karriere som sykepleier i 1996 og har videre utdannet seg som kosmetiske/dermatologisk sykepleier på Senzie Akademiet. Bodil har spesialisert seg i kosmetiske og medisinske behandlinger, og har blandt annet masterclass i Dermapen, trådløft og mesoterapi.
Hennes fagområder er Greenpeel, TCA-peel, mesoterapi, trådløft og Fillers/Botox.
Bodil er som person svært innovativ – noe som reflekteres i hennes arbeid. Din kosmetiske klinikk utvikler seg stadig med den nyeste teknologien og metoder innen farget. Bodil har øyet for detaljer og forstår hvilket behov kvinner på det norske markedet har.

null

Anita

null

Marianne

null

Caroline

Hud- og kroppsterapeut

Caroline er vår sprudlende, flinke hud- og kroppsterapeut, men også ansvarlig for DKK sitt sosiale nettverk i media. Caroline utfører alt fra voks, bryn, lashlift til hudpleie.

Hvis du ønsker perfekte bryn er Caroline den perfekte å booke hos da hun elsker pirkearbeid for å få den perfekte finishen. Trenger du veiledning til å tegne opp dine egne bryn med makeup har Caroline masse gode tips om hvordan du selv kan style dette med produkter.

Caroline har også spesialisert seg i medisinske hudbehandlinger som Me-Line (hudpleie mot pigmenteringer), Green Peel (classic), Dermapen, LED-lys og kjemiske peelinger.

Ønsker du en konsultasjon hos Caroline kan hun hjelpe deg å finne en behandling eller produkter i vårt sortiment som passer for deg og din hud.

Foruten dette er Caroline superdyktig på hårfjerning med voks, og Brazillian er hennes spesialitet når det gjelder voksbehandlinger.

Jeg er genuint interessert i mennesker, engasjert og brenner for det jeg gjør. Det er utrolig givende å jobbe med problemer som klienter ikke har følt blitt tatt på alvor tidligere. Fornøyde klienter og gode resultater er alltid en stor motivasjon! Hos Din Kosmetiske Klinikk er vi så heldige å få jobbe med den fremste og nyeste teknologien på markedet.

null

Sarah

null

Zaneta

Vippetekniker og negledesigner

Zaneta er både superdyktig på vippeteknikk og negledesign.

Zaneta er en av våre to neglteknikere og utfører behandlinger med gel, akryl og Shellac, samt spa-pedikyr og fotpleiebehandlinger.

Hun utfører vippeextensions med høy presisjon, og har bare fornøyde kunder. Av vippeextensions legger hun både klassiske og ulike volum-vipper.

For Zaneta er kvalitet en topp prioritet og selvfølgelig det å gjøre deg som kunde fornøyd! Hun er en veldig ærlig og åpen person – noe hennes kunder setter stor pris på.

Zaneta er og utdannet hudterapeut og tilbyr behandlinger innen voks, bryn, lashlift og ansiktsbehandlinger.

null

Mathilde

Vi fører følgende merker