September Kampanje 30%
Publisert 10/09/2023


KAMPANJE 30% i September
NB! Rabatt trekkes fra ved betaling!

Trådløft med Nordyx-tråder er en revolusjonerende behandling som kan løfte og stramme huden i ansiktet og på brynene. Behandlingen er svært skånsom og gir deg resultater som varer lenger enn andre metoder uten kirurgi og nedetid.

Trådløft er en god løsning for deg som ønsker å forbedre utseendet ditt uten kirurgi.
Nordyx-trådene (PLASL) er en kombinasjon av polycaprolacton og poly-lactic-acid, et materiale som er helt biokompatibelt med kroppen din. Nordyx-trådene er sterke og fleksible og har lengre varighet av resultat en PDO-tråder. Trådene føres inn i huden med en tynn nål, og deretter trekkes trådene gjennom huden for å løfte og stramme opp slapp hud. Resultatet er et synlig løft i ansiktet, med mer definerte kinnben, øyenbryn og hake.
Behandlingen er svært effektivt på å redusere rynker og linjer, samt å forbedre hudens struktur og tone. Behandlingen kan også bidra til å redusere dobbelthake og heve øyenbrynene.
Trådløft med Nordyx-tråder er en svært skånsom og sikker behandling som gir deg synlige resultater uten nedetid.
Behandlingen kan gjøres på kort tid og gir deg et mer ungdommelig og fastere ansikt.
Vi i Din Kosmetiske Klinikk tilbyr Nordyx-trådløft med erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere. Kontakt oss i dag for mer informasjon og å bestille en konsultasjon.

Flere artikler