25% Rabatt

Få 25% rabatt på alle injeksjonsbehandlinger hos oss!
NB! Rabatt trekkes fra ved betaling.
Vi tilbyr nå en fantastisk rabatt på 25% på alle våre injeksjonsbehandlinger. Våre profesjonelle og erfarne spesialister vil hjelpe deg med å finne den perfekte behandlingen for dine behov og ønsker.
Vi bruker kun de beste produktene på markedet og sørger for at du får en trygg og effektiv behandling.
Ikke nøl med å kontakte oss for å bestille time eller for å få mer informasjon om våre behandlinger. Dette tilbudet varer ikke evig, så bestill nå og spar penger mens du får en fantastisk behandling!

PRP med Hyaluronsyre/Skinbooster

Vår PRP-behandling med hyaluronsyre er en avansert og effektiv behandling som kombinerer kraften av din egen blodplaterike plasma (PRP) med hyaluronsyre for å fremme en strålende og ungdommelig hud. PRP inneholder vekstfaktorer som stimulerer kollagenproduksjonen og cellefornyelsen, som tykner og strammer huden. Hyaluronsyre gir intens fuktighet og øker hudens elastisitet. Dette resulterer til at vev jevner seg ut og effektivt reduksjon av rynker og fine linjer, forbedret hudtekstur, og en mer ungdommelig glød i ansikt og hals.
Fordi det øker kollagen, er det også en god behandling for å forbedre hudens generelle tekstur og tone.
Behandlingen er skånsom, naturlig og gir fantastiske resultater uten behov for kirurgi."


25% rabatt Threading

Vi har 25% rabatt på alle threading behandlinger i hele november og desember.
NB! Rabatt trekkes fra ved betaling ( Gjelder ikke kampanjepris, der er rabatt på 25% allerede trukket fra.)

GREEN PEEL


EN REAL TRENINGSØKT
Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Green Peel

Unn deg en Green Peel i vinterkulden, revitaliser huden og boost den med gode ingredienser for en sterk og sunn hud <3

FOX EYES

FOXEYES TRÅDLØFT x MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJON!
Den ultimate kombinasjonsbehandlingen for løft av bryn og ett mer åpent blikk!
Trådløft er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder( Nordyx ). Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og fungerer som en anti-age behandling.
Behandlingen kan lett kombineres med både injeksjoner og fillere samtidig som behandling av trådløft utføres for ett enda "sterkere" resultat/løft.
Det er og mulig på et senere tidspunkt, hvis det skulle være indikasjon for å optimalisere resultatet eller gi behandlingen ett lite boost