PRP med Hyaluronsyre/Skinbooster

Vår PRP-behandling med hyaluronsyre er en avansert og effektiv behandling som kombinerer kraften av din egen blodplaterike plasma (PRP) med hyaluronsyre for å fremme en strålende og ungdommelig hud. PRP inneholder vekstfaktorer som stimulerer kollagenproduksjonen og cellefornyelsen, som tykner og strammer huden. Hyaluronsyre gir intens fuktighet og øker hudens elastisitet. Dette resulterer til at vev jevner seg ut og effektivt reduksjon av rynker og fine linjer, forbedret hudtekstur, og en mer ungdommelig glød i ansikt og hals.
Fordi det øker kollagen, er det også en god behandling for å forbedre hudens generelle tekstur og tone.
Behandlingen er skånsom, naturlig og gir fantastiske resultater uten behov for kirurgi."


GREEN PEEL


EN REAL TRENINGSØKT
Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Green Peel

Unn deg en Green Peel i vinterkulden, revitaliser huden og boost den med gode ingredienser for en sterk og sunn hud <3

FOX EYES

FOXEYES TRÅDLØFT x MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJON!
Den ultimate kombinasjonsbehandlingen for løft av bryn og ett mer åpent blikk!
Trådløft er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder( Nordyx ). Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og fungerer som en anti-age behandling.
Behandlingen kan lett kombineres med både injeksjoner og fillere samtidig som behandling av trådløft utføres for ett enda "sterkere" resultat/løft.
Det er og mulig på et senere tidspunkt, hvis det skulle være indikasjon for å optimalisere resultatet eller gi behandlingen ett lite boost

GLOW TREATMENT

En effektiv antirynke behandling med Beauty Boost Glow Treatment. Behandlingen gir jevnere hudtone, økt spenst og herlig glød. Behandling inkluderer Vitamin C Beauty Flash, flasken (verdi kr.390,-) får du med til videre bruk hjemme for å forsterke det gode resultatet.
Pris behandling 1530,- inkl. hjemmeprodukt Vit-C Beauty Flash

Fettfjerning

Ønsker du en mer definert hake eller føler du at det er noen steder på kroppen hvor fettet bare ikke vil gi slipp uansett hva du gjør? Da kan vi anbefale lipolyse behandling !
Før og etterbilde over er etter bare 1 behandling.
Vanligvis anbefaler vi 1-4 behandlinger, antall avhenger av område og individuell respons til behandlingen.
Ta gjerne kontakt for en gratis og uforpliktende konsultasjon med vår kosmetiske sykepleier

Lipolyse er en injeksjons behandling for lokal fettfjerning.

Under behandlingen injiseres lipolyse inn i fettlaget under huden hvor det bryter ned fettcellenes membraner for å gjøre fettcellen flytende, ødelegge den permanent og frigjøre lipidene som deretter elimineres naturlig gjennom lymfesystemet.