September Kampanje 30%


KAMPANJE 30% i September
NB! Rabatt trekkes fra ved betaling!

Trådløft med Nordyx-tråder er en revolusjonerende behandling som kan løfte og stramme huden i ansiktet og på brynene. Behandlingen er svært skånsom og gir deg resultater som varer lenger enn andre metoder uten kirurgi og nedetid.

Trådløft er en god løsning for deg som ønsker å forbedre utseendet ditt uten kirurgi.
Nordyx-trådene (PLASL) er en kombinasjon av polycaprolacton og poly-lactic-acid, et materiale som er helt biokompatibelt med kroppen din. Nordyx-trådene er sterke og fleksible og har lengre varighet av resultat en PDO-tråder. Trådene føres inn i huden med en tynn nål, og deretter trekkes trådene gjennom huden for å løfte og stramme opp slapp hud. Resultatet er et synlig løft i ansiktet, med mer definerte kinnben, øyenbryn og hake.
Behandlingen er svært effektivt på å redusere rynker og linjer, samt å forbedre hudens struktur og tone. Behandlingen kan også bidra til å redusere dobbelthake og heve øyenbrynene.
Trådløft med Nordyx-tråder er en svært skånsom og sikker behandling som gir deg synlige resultater uten nedetid.
Behandlingen kan gjøres på kort tid og gir deg et mer ungdommelig og fastere ansikt.
Vi i Din Kosmetiske Klinikk tilbyr Nordyx-trådløft med erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere. Kontakt oss i dag for mer informasjon og å bestille en konsultasjon.

GREEN PEEL


EN REAL TRENINGSØKT
Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Green Peel

Unn deg en Green Peel i vinterkulden, revitaliser huden og boost den med gode ingredienser for en sterk og sunn hud <3

FOX EYES

FOXEYES TRÅDLØFT x MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJON!
Den ultimate kombinasjonsbehandlingen for løft av bryn og ett mer åpent blikk!
Trådløft er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder( Nordyx ). Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og fungerer som en anti-age behandling.
Behandlingen kan lett kombineres med både injeksjoner og fillere samtidig som behandling av trådløft utføres for ett enda "sterkere" resultat/løft.
Det er og mulig på et senere tidspunkt, hvis det skulle være indikasjon for å optimalisere resultatet eller gi behandlingen ett lite boost

MANZILIAN

Manzilian

Manzilian er intimvoksing for menn der vi fjerner ønskelig mengde hår på forsiden, pung og rumpe. Vi bruker voks (varmvoks) og strips (vi fører JAX WAX Australia) som er laget med tanke på menns sensitive hud, både for et bedre resultat og samtidig mindre smerter.

Vi fjerner ønskelig mengde hår. Det er en helt fantastisk følelse å være glatt og hårfri over en lengre periode, og gjenveksten av hår føles mykt og stikker ikke. Ved å vokse seg blir hårroten fjernet og håret bruker lengre tid på å vokse ut igjen. Hvor lang tid dette tar er individuelt. Ved barbering kuttes håret på den tykkeste delen, noe som er årsaken til at håret blir stivt og starter å vokse ut igjen allerede etter 24 timer.

GLOW TREATMENT

En effektiv antirynke behandling med Beauty Boost Glow Treatment. Behandlingen gir jevnere hudtone, økt spenst og herlig glød. Behandling inkluderer Vitamin C Beauty Flash, flasken (verdi kr.390,-) får du med til videre bruk hjemme for å forsterke det gode resultatet.
Pris behandling 1530,- inkl. hjemmeprodukt Vit-C Beauty Flash