Medisinske behandlinger

KonsultasjonGratis!
Her får du grundig informasjon om forberedelser til behandlingen.
Botox (ett område)1 990,-
Botox er verdens mest benyttede behandling for å fjerne rynker. Brukes for å få muskelen til å slappe av, og behandler blant annet sinnarynken, kråketær, linjer i panne og svettebehandling. Utføres av kosmetisk sykepleier.
Botox (to områder)3 450,-
Botox (tre områder)4 450,-
Botox (tanngnissing/bruxisme)5 450,-
Botox Gummy Smile (vise tannkjøtt)1 490,-
Botox (overdreven svette/hyperhidrose)4 450,-
Teosyal/Juvederm Fillers 0,5 ml1 950,-
Teosyal og Juvederm er markedets mest brukte hyaluronsyre-filler og foretrekkes av plastikkirurger, leger og kosmetiske sykepleiere verden over. Du som kunde kan alltid være trygg når du velger sertifiserte Teosyal- og Juvederm-behandlere. Hvilken type og mengde produkt avhenger av ønsket resultat.
Teosyal Fillers 1 ml fra 3 100,-
Redensityl Skinbooster 1 ml2 250,-
Skinbooster-behandling tilbyr siste teknologi med kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Her får du generell hudforbedring på høyt medisinsk nivå.
Redensityl Skinbooster 2 ml3 450,-
Redensityl Skinbooster 3 ml4 450,-

Happy Lift™ Trådløft

Happy Lift™ er en serie kirurgiske tråder som skånsomt gir huden et lett løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år før de har løst seg opp i vevet. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet og trådenes mothaker ha stimulert ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømming ved nydannelse av små kapillærer (neoangionese), og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre. Resultatet blir et lett løft med synlig revitalisert hud som varer så lenge som 3-5 år.

Teknikkene går ut på at man trer en nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom som man trer tråden gjennom før nålen fjernes. Tråden begynner å integrere seg i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. De positive vevsreaksjonene begynner nesten med én gang og begynner å bli synlige etter noen få uker. Et lite løft kan man ofte se rett etter behandlingen. Fra 1-12 måneder etter behandlingen vil trådene påvirke huden. Full effekt oppnås fra 8-12 måneder etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden.

Behandlingene er uten bivirkninger, bortsett fra at man – som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden – kan få blåmerker (hematom) og/eller litt hevelse i noen dager. Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen få uker. Man skal til etterkontroll etter 5-8 dager for å se at trådene ligger slik de skal. Det frarådes å trene i fire uker etter behandlingen, og man skal være forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken. Man skal også sove på rygg de første 3 netter, og ikke bruke krem eller sminke de første 3 dager. Menn må ikke barbere seg på 1 uke.
Effekten av alle typer Happy Lift™-behandlinger vil vare 3-5 år.

Happy Lift™ Trådløft14 500,-
Ekstra tråd2 000,-

Mesoterapi

Vitamin- & antioksidantbehandlingfra 1 990,-

Skleroterapi

Sprengte blodkar på ben (første gang)fra 2 090,-
Det er vanlig med 1-3 behandlinger, avhengig av hvor hardt angrepet man er. Når de største årene er behandlet, vil det i visse tilfeller være behov for å behandle de minste årene med laser. Du må ha på støttestrømper umiddelbart etter behandlingen. Disse bør du ha på de første 24-48 timene etter behandlingen og deretter på dagtid i 14 dager.
Sprengte blodkar på ben (andre gang)fra 1 100,-
Effekten er permanent på de sprengte karene som behandles, men en kan ikke garantere for at kroppen ikke danner nye sprengte blodkar. Ved blant annet graviditet, arbeid som innebærer mye gange, stillestående eller stillestående arbeid er det fare for dannelse av nye sprengte blodkar. Blodkar som står i trykk kan være vanskeligere å fjerne i forhold til blodkar hvor trykket er lavere. I gjennomsnitt regner man med at 40%-70% av karene kan fjernes.
Fettfjerning hake (første gang)fra 5 750,-
Pakkepris: to behandlingerfra 11 000,-
Fettfjerning andre stederTa kontakt for pris

Celluform og Celluform+

Celluform og Celluform+ er en ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken og på kropp.  Behandlingen kan sammenlignes med mild fettsuging.

Celluform inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent, og et virkestoff som gjør fettet helt tynt og i stand til å brytes ned av kroppen. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen.

Avhengig av mengden fett, gjøres Celluform+ for dobbelthake 1-2 ganger med 6 ukers intervall, og Celluform for kropp kan gjentas inntil 1-6 ganger med 2 ukers intervall. Reduksjonen av fettceller er permanent.

KonsultasjonGratis
Fettfjerning hake, Celluform+ (første gang)5 750,-
To behandlinger (pakkepris)11 000,-
Fettfjerning andre stederTa kontakt for pris

Vi fører følgende merker