Medisinske behandlinger

Kjemisk Peel

Fra kr.990,-

Med en kjemisk peeling kan du bygge opp en ny, tykkere og sunnere hud. Du får fjernet døde hudceller, og forebygge aldring av huden. En slik peeling er også en god behandling for hudskader og problemer, som akne, store porer eller pigmenter. Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmenteringer og solskader. Med kjemisk peeling jobber vi med stabiliserte hydroksysyrer og A-vitaminsyrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og lager en kontrollert skade som fremmer produksjonen av ny hud med et forbedret utseende.

Siden vi har flere ulike peelinger, vil vi sammen under konsultasjonen finne ut hvilken kjemisk peeling nettopp din hud trenger.

Avhengig av hudens utgangspunkt kan du under behandlingen kjenne kribling, varme og svak til moderat svie i huden.

Kjemisk peeling kan brukes til: 

Kjemisk peeling kan forbedre tilstander og hudskader som:

 • Akne
 • Rosacea og rødlig hud
 • Pigmenteringer i huden
 • Solskader
 • En generell hudforbedring
 • Redusere fine linjer og rynker

Generelt vil kjemiske peelinger gi huden glød, og er bra å gjøre jevnlig for å bevare en god hudhelse.

Hva kan jeg forvente av reaksjoner etter behandlingen? 

Etter behandlingen vil du være litt rød og sirkulert i huden. Dette er normalt og vil gi seg i løpet av et par dager. Avhengig av hvilken peel du har gjort vil huden kunne flasse, i alt i fra én til fjorten dagen. Ny og bedre hud vil vise seg etter at denne reaksjonen er stabilisert, men du vil raskt kjenne allerede etter behandlingen at huden er glattere og jevnere.

Hvor mange behandlinger er nødvendig? 

Hvor mange behandlinger du vil trenge avhenger av hva du vil jobbe med i huden din, enten det er generell hudforbedring eller om du ønsker å behandling hudskader som acnearr eller strekkmerker.
Kjemisk peeling bør kombineres med gode hjemmeprodukter for optimale resultater. I tillegg må du bruke solkrem hver dag etter behandlingen, som beskytter mot UVA og UVB.

TCA MG, Biorevitaliserende, 30 min, Kr 1600,-

Dette er en innovativ type behandling i den forstand at man på tross av høye konsentrasjoner med TCA ikke opplever nedetid som ved tradisjonelle TCA peelinger. Man har allikevel den ønskede effekten i dermis (underhuden), med vekst av kollagen, elastin og hyaluron og en foryngelse av overhuden. Man vil i etterkant av behandlingen flasse noe, men dette holdes fint i sjakk med fuktighetskrem.
Passer fint til en hud med acne, linjer og rynker. Det anbefales forbehandling med hjemmeprodukter i minst 2 uker i forveien ved denne behandlingen. Dette vil optimalisere effekten av selve peelen.

T.C.AGE, 30 min, kr 1600,-   

Keratolytisk behandling basert på TCA + βHA for å behandle moderate hudtilstander som fine til medium linjer, solskader, aknearr eller hvite strekkmerker. Peelingen er perfekt for de som vil behandle huden for solskader, linjer, acne og ved behandling av arr.  TCA age har samme formel som TCA-mg der begge disse er innovativ såkalt biorevitaliserende så man slipper denne «nedetiden» som ved en tradisjonell TCA peel. Det anbefales forbehandling med hjemme-produkter i minst 2 uker i forveien ved denne behandlingen. Dette vil optimalisere effekten av selve peelen.

MEline, 30 min, kr 1600,-

En peel spesielt utviklet av Dr Fernando Bouffard for behandling av pigmentering. Tas som en serie fordelt på 3 behandlinger hvor første og andre behandling tas med 1 mnd mellomrom og den siste tas som oppfølging etter 6 mnd. Pris er per behandling og inkluderer ikke produkter til hjemmebehandling som må påregnes.

MEline spot, 30 min, kr 990,-

Behandlinger av mindre pigmenteringer, eksempelvis på hender eller bryst. Pris er per gang og minimum 3 behandlinger må påregnes.

INNO-EXFO BIO C Peel, 30 min, kr 1200,-    

Kombinasjon av PHA + AHA ́s + Ren Vitamin C+A i hyaluronsyre base.
Indikasjon er å forebygge solskader i ung hud. Ujevn hudtone, skjør hud, gi
fantastisk glød, forbedre hudstruktur, tonus og generell hudhelse.
Vedlikeholde resultater fra de andre peelingene. Super i kombinasjon med dermapen.

INNO-EXFO MANDELAGE , 30 min, kr 990,- 

Mandel syre + Vitamin A soft peel for å behandle nivå 1 av fotoaldring , mild inflammatorisk akne og lett pigmentproblematikk. Kjemisk peel med mandelsyre er en effektiv behandling uten «nedetid» i form av flassing og rødhet og tolereres godt av selv sensitiv hud. Mandelsyre virker cellefornyende, øker hudens evne til å produsere fukt og reduserer rødhet, pigmenteringer og fine linjer.
Mandelsyre motvirker skader forårsaket av sollys og gjør også huden mer motstandsdyktig mot skader fra UV-stråler.
Mandelsyre har også antibakterielle egenskaper og har derfor god effekt i behandling av akne. Super å kombinere med dermapen behandling med korte nåler, eller før mesoterapi.

INNO-EXFO LIGHTENING, 30 min, kr 1600,- 

Unik Vitamin A peel for å behandle fotoaldring nivå I-II med eller uten hyperpigmentering. Ujevn hudtone eller moderat Inflammert akne. En ypperlig behandling for pigmentering og for en voksen, solskadet hud.

KonsultasjonGratis!
Her får du grundig informasjon om forberedelser til behandlingen.
Botox (ett område)2490,-
Botox er verdens mest benyttede behandling for å fjerne rynker. Brukes for å få muskelen til å slappe av, og behandler blant annet sinnarynken, kråketær, linjer i panne og svettebehandling. Utføres av kosmetisk sykepleier.
Botox (to områder)4360,-
Botox (tre områder)5600,-
Botox (tanngnissing/bruxisme)6810,-
Botox Gummy Smile (vise tannkjøtt)1 860,-
Botox (overdreven svette/hyperhidrose)5560,-
Teosyal/Juvederm Fillers 0,5 ml2625,-
Teosyal og Juvederm er markedets mest brukte hyaluronsyre-filler og foretrekkes av plastikkirurger, leger og kosmetiske sykepleiere verden over. Du som kunde kan alltid være trygg når du velger sertifiserte Teosyal- og Juvederm-behandlere. Hvilken type og mengde produkt avhenger av ønsket resultat.
Teosyal Fillers 1 ml fra 3875,-
Rednsityl Skinbooster 1 ml2 810,-
Skinbooster-behandling tilbyr siste teknologi med kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Her får du generell hudforbedring på høyt medisinsk nivå.
Redensityl Skinbooster 2 ml4310,-
Redensityl Skinbooster 3 ml5560,-

Ansiktsløft/Happy Lift™ Trådløft

Happy Lift™ er en serie kirurgiske tråder som skånsomt gir huden et lett løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år før de har løst seg opp i vevet. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet og trådenes mothaker ha stimulert ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømming ved nydannelse av små kapillærer (neoangionese), og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre. Resultatet blir et lett løft med synlig revitalisert hud som varer rundt 2 år.

Teknikkene går ut på at man trer en nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom som man trer tråden gjennom før nålen fjernes. Tråden begynner å integrere seg i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. De positive vevsreaksjonene begynner nesten med én gang og begynner å bli synlige etter noen få uker. Et lite løft kan man ofte se rett etter behandlingen. Fra 1-12 måneder etter behandlingen vil trådene påvirke huden. Full effekt oppnås fra 4-8 måneder etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene penetrerer huden.

Behandlingene er uten bivirkninger, bortsett fra at man – som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden – kan få blåmerker (hematom) og/eller litt hevelse i noen dager. Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen få uker. Man skal til etterkontroll etter 5-8 dager for å se at trådene ligger slik de skal. Det frarådes å trene i fire uker etter behandlingen, og man skal være forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken. Man skal også sove på rygg de første 3 netter, og ikke bruke krem eller sminke de første 3 dager. Menn må ikke barbere seg på 1 uke.
Effekten av alle typer Happy Lift™-behandlinger vil vare rundt 2 år.

Ansiktsløft/Happy Lift™ TrådløftTa kontakt for pris
Ekstra tråd2000,-

Mesoterapi

Vitamin- & antioksidantbehandlingfra kr. 2490,-                                                           

Mesoterapi er er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre,  vitaminer,  aminosyrer,  co-enzymer,  mineraler, antioksidanter.

Mesoterapi brukes for å behandle:

 • tørr, slapp og uelastisk hud,
 • rynker, grov
 • ujevn hudtone
 • solskader
 • akne-arr

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og  den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

Du bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du en sensitiv hud,  kan til tilhelingsprossessen ta ytterlige tid. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke dette, spør oss hva vi anbefaler etter behandling. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.

DERMAPEN

En Dermapen behandling vil penetrere huden, slik at kanalene tillater opptak av ingredienser av ulike serumer. Dermapen kalles kollagenindusert terapi (CIT) og når Dermapen™ lager ett kontrollert traume i huden din så vil det stimulere til vekst og regenerering av ny hud.Dermapen behandling er en avansert form for needling hvor en håndholdt penn med sterile nåler lager mikroskopiske kanaler i huden. Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!

En Dermapen behandling er ikke vondt, men kan heller beskrives som mer ubehagelig med en slipende følelse av huden. Du kan ha mer smertefølsomhet i områder som panne og hake.

Kombinasjonsbehandling

Dermapen er et verktøy som kan kombineres med peel, mesoterapi og ledlys. Vi kan skreddersy behandling som passer din hudtilstand.

Det vanlige er å needle med ett rent hyaluronsyre serum som gir fuktighet, men om man benytter mer vitaminberikede serumer kan man få dobbel effekt. Når man legger en kjemisk peeling på etter behandling med Dermapen vil peelingen kunne gå dypere ned i huden og du vil få dobbel effekt med både stimulering til ny vekst og regenerering av huden.

Dermapen kan brukes til:

 • Hudforbedring
 • Hudoppstramming
 • Hudstruktur
 • Pigmenteringer
 • Akne
 • Arr
 • Rosacea
 • Strekkmerker

Hvor mange Dermapen behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekkmerker?

Generell hudforbedring: 4–6 behandlinger med 4–8 ukers mellomrom.
Acne arr: 6 behandlinger med 6–8 ukers mellomrom.
Strekkmerker: 4–8 behandlinger med 6–8 ukers mellomrom.

Før og etter behandling med Dermapen

Det er relativt kort nedetid etter en Dermapen behandling, noe lengre dersom det kombineres med enkelte peelinger. Du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12–48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. BB-cream får du av din behandler om ønskelig som dekker over rødhet og beskytter huden.

Hvor mange behandlinger du trenger avgjøres ut i fra hva du ønsker å behandle huden for. Oftest anbefales en kur på 3–4 behandlinger. Det er vanlig at du kan se forbedringer allerede etter første behandling, men de fleste hudforbedringer vil trenge fra 3–6 behandlinger på klinikken.

Resultatene du vil oppnå på lang sikt tar litt lengre tid fordi cellene våre fornyer seg med 3 ukers mellomrom. Hudens tilstand og helse vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. Vedlikeholdsbehandlinger trengs kanskje kun 1 gang i året etter endt behandlingsprotokoll.

Ønsker du kun å boozte huden din og få en «freshere look» kan én behandling gi deg det ønskede resultatet.

Forsiktighetsregler:

Dermapen behandlinger utføres ikke på gravide, ammende eller hos de som danner keloide arr.
Har du nylig utført en injeksjons-behandlinger bør du vente minst 48 timer. Har du nylig tatt fillers i ansiktet bør du vente 2 uker før du får Dermapen™ behandling.

Medisinsk Dermapen fra kr. 2 400,-                                                           

Skleroterapi

Sprengte blodkar på ben (1. gang)fra kr 2610,-
Det er vanlig med 1-3 behandlinger, avhengig av hvor hardt angrepet man er. Når de største årene er behandlet, vil det i visse tilfeller være behov for å behandle de minste årene med laser. Du må ha på støttestrømper umiddelbart etter behandlingen. Disse bør du ha på de første 24-48 timene etter behandlingen og deretter på dagtid i 14 dager.
Sprengte blodkar på ben (2. gang)fra kr 1 375,-
Effekten er permanent på de sprengte karene som behandles, men en kan ikke garantere for at kroppen ikke danner nye sprengte blodkar. Ved blant annet graviditet, arbeid som innebærer mye gange, stillestående eller stillestående arbeid er det fare for dannelse av nye sprengte blodkar. Blodkar som står i trykk kan være vanskeligere å fjerne i forhold til blodkar hvor trykket er lavere. I gjennomsnitt regner man med at 40%-70% av karene kan fjernes.
 

 

Fettfjerning med injeksjon

Fettfjerningen vi utfører, er en ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken og på kropp.  Behandlingen kan sammenlignes med mild fettsuging.

Injeksjonen inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent, og et virkestoff som gjør fettet helt tynt og i stand til å brytes ned av kroppen. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen.

Avhengig av mengden fett, gjøres behandlingen for dobbelthake 1-2 ganger med 6 ukers intervall, og behandling for kropp kan gjentas inntil 1-6 ganger med 2 ukers intervall. Reduksjonen av fettceller er permanent.

KonsultasjonGratis
Fettfjerning hake,  (første gang)5 750,-
To behandlinger (pakkepris)10 000,-
Fettfjerning andre stederTa kontakt for pris

Vi fører følgende merker