Ansiktsbehandlinger

Kom innom oss for en gratis hudanalyse, så finner vi ut hvilken ansiktsbehandling som passer best for deg.

HudanalyseGratis!
For at du skal få best resultat av behandling eller produkter kreves en grundige hudanalyse av huden din. Vi veileder deg til det huden din trenger.
Klassisk ansiktsbehandling999,-
En behandling spekket med produkter som er tilpasset din hudtype. Dette er en behandling som passer for alle. Behandlingen inkluderer hudanalyse, rens, peeling, utklemming, maske og deilig massasje av ansikt, nakke og skuldre.
Luksus ansiktsbehandling1211200,-
For deg som ønsker det lille ekstra. Dette er en ansiktsbehhandling som gir huden et skikkelig kick med aktive produkter og spesialtilpasset maske. Her får du en skreddersydd behandling til huden din, som inkluderer hudanalyse, rens, peeling, maske og massasje av hender, ansikt, nakke og skuldre. Forming av øyenbryn er også inkludert.
Dyprens990,-
Syprensende behandling for deg med mye talg, porer, sorte prikker, tilstoppinger og acne. Inkluderer fruktsyrer om nødvendig eller spesialtilpasset maske.
Utklemming+ 150,-
Dersom du har mye urenheter og sorte prikker, kan du legge til denne behandlingen i alle våre ansiktsbehandinger.

DKK Signaturbehandling Hydratingfacial

DKK sin Luksus ansiktsbehandling – Ingenting kan sammenlignes.
Vi brukere hudbehandlings-maskinens mange funksjoner kombinert med essensielle næringstoffer for å skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse. Vi kan kombinere behandlingen med Ultralyd, RF, Scrubber, Coldhammer og Ledlys.
Hydratingfacial Classic1495,-
Hydratingfacial Dermabuilder Boost1995,-
Hydratingfacial Antiox + Boost1695,-
Hydratingfacial Britenol Boost1995,-

Green Peel av Dr. Schrammek

Express990,-
Perfekt urtepeel for den travle kvinne eller mann som trenger en quick-fix. Behandlingen etterlater huden med en umiddelbar glød.
Fresh-up1 300,-
Den mildeste varianten av peelingbehandlingene. Den populære behandlingen er også kalt party-peel og ikke uten grunn. Årsaken er at huden får en glød du ikke engang kan sminke deg til, og kan gå rett på fest. Peelingen virker både forebyggende og behandlende.
Energy1 500,-
Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og acne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til de dypere behandlingene. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest eller en event neste dag.
Classic2 700,-
Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre behandlingene. Den bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, acne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du følger opp behandlingen hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse.
Green Peel øyne690,-
Motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kapillarer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker sirkulasjonen. Du vil se mer våken ut og få et friskere blikk.

Skinbetter Science Peeling

AlphaRet Professional Peel 30%1499,-
AlphaRet Professional 50%1999,-
Skinbetter science™ er en prisbelønnet medisinsk hudpleieserie som leverer målbare og pålitelige resultater ved å forynge, beskytte og transformere hud.

Det som skiller serien fra andre medisinske serier på markedet er to eksklusive og innovative teknologier: Det er Interfuse™–teknologien som leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon, og AlphaRet®  – en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet blir raskt synlig i form av frisk og ungdommelig hud.

PRIORI PRO Peel

Hydratin Peel Treatment790,-
Hydrating Peel Gel 30%: Består av en kraftig, effektiv kombinasjon av antiage- og fuktighetsgivende ingredienser, som melkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA), samt antioksidanter som forbedrer hudens fuktighetsnivå og gir en frisk, sunn og strålende hud.

 

Multifunctional Peel Treatment890,-
Multifunctional Peel Gel 50%: Består av en unik kombinasjon av melkesyre (AHA), mandelsyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) som effektivt reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker, samtidig som den gir jevnere, fastere og friskere hud.
Power Prescription Peel Treatment1 100,-
Denne intensive ansiktsbehandling gir øyeblikkelig synlige hudbalanserende effekter, forbedrer ujevn hudtone og hudproblemer. Dette er en behandling for de fleste hudtyper.

 

Red Carpet Treatment1490,-
Hudfornyende ansiktsbehandling som inkluderer 30% pensling.

En Wow-behandling! Huden gjennomfuktes og etterlates frisk og strålende.

Vi fører følgende merker