DKK Signaturbehandling HYDRATINGFACIAL

Hydratingfacial  – Sunn hud skal ikke være komplisert!

HydratingFacial er DKK sin beste hudpleiebehandling som gir deg ren, frisk og glødende hud med masse spenst og fukt – uten nedetid.

Hva er Hydratingfacial
HydratingFacial gir raske resultater uten nedetid. Derfor er den også blitt kjendisenes ”må ha” behandling før rød løper.
Mer behagelig og effektiv hudforbedring finnes ikke. Den forebygger hudaldring og hudproblemer. Den forbedrer hudfunksjonene og etterlater huden ren, frisk og glødende med masse spenst og fukt. HydratingFacial er, for oss terapeuter hos Din kosmetiske klinikk, et viktig behandlings verktøy for å gjenskape ren, frisk og glødende hud. Du får umiddelbart synlig resultat. Behandlingen er meget effektiv på tilstoppede porer, grove porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr, grov hud.

Hva går behandlingen ut på?
Denne flerstegs-behandlingen renser porene i dybden og tilfører aktive ingredienser og næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Vi kaller det detox-, dyprens- og antiage på sitt beste. Det benyttes en unik teknologi, som blant annet erstatter manuell eksfoliering og dyprens. Det er lik mikrodermabrasjon, men i stedet for å fjerne døde hudceller med diamantslip, sluses det her inn en cocktail av ulike serum som bidrar til å løse opp døde celler og overflødig sebum. Så arbeider vi med et lett vacumsug som først drar med seg døde hudceller og talg . Dette kan du faktisk (visuelt) se. Deretter brukes vacumsuget til å øke blod- og lymfesirkulasjonen. DKK sin HydratingFacial-maskinen fordeler deretter ulike virkestoffer som forsterker hvert steg i behandlingen, og tilfører næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv måte for å behandle spesifikke hudproblemer og tilstander.

Hva kan HydratingFacial behandle?
HydratingFacial gir gode resultater på alle typer hud og hudtilstander. Resultatet er synlig etter kun én behandling. Ved flere behandlinger, kan vi vise til oppsiktsvekkende gode resultater på uren hud, hudormer, milier, store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker, ujevn hudtone og fine linjer og rynker.  Ved Din kosmetiske klinikk tilbyr vi flere forskjellige behandlinger med HydratingFacial maskinen: Glykol-peel, Salisylsyre-peel, Brightning, Dyprens, Moisturizer, Antiinflammatorisk, Antiage. Kan kombinere behandling med Ultralyd, RF, Scrubber, Coldhammer og Ledlys.

Hvilke resultat kan forventes?
Behandlingen gir langvarige resultater som du både kan føle og se umiddelbart. Du kan gå rett på jobb eller fest med strålende, sunn og forynget hud.

Når du kommer til oss første gang.
Vi starter alltid med en konsultasjon hvor vi analyserer huden din og snakker om dine daglige hudpleierutiner. På den måten kan vi sørge for at huden din får best mulig utbytte av behandlingen. Vårt mål er at din hud skal fungere på sitt beste. At den skal være ren, frisk med masse spenst og fukt.

Hvem kan ta HydratingFacial?
HydratingFacial passer for alle – også tenåringer og menn. Kan også utføres på gravide og ammende.
Ta kontakt for gratis konsultasjon.

God hudhelse starter med HydratingFacial.

  • Renser og eksfolierer
  • Løser opp talg og tette porer
  • Lysner og jevner ut huden
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Gjenoppbygger og fukter